RAYE е новото лице на H&M

публикувано на

|

гледания

и

коментара

Британската певица RAYE обединява сили с H&M Move, за да представи колекция за новия сезон, която свързва света на спорта с модата. 

„Когато H&M Move се обърна към мен за това партньорство, се почувствах развълнувана, оценена и трогната. Замислих се колко важно е движението в живота ми и как всеки има нужда от него. Важно е да оценяваш и развиваш начина, по който се движиш“, казва RAYE.

В кампанията звездата пренася подготовката си за сцена на следващо ниво, тренирайки и танцувайки на инструменталната версия на нейния хит „Escapism“, докато е облечена в най-нoвата колекция на H&M Movе. Дръзко проектирани с подчертаващи тялото линии, моделите са съобразени с прочутата модна естетика на RAYE и изработени от плат с технологията DryMoveTM, за регулиране на влагата и допълнително поддържаща технология ShapeMoveTM.

„Наистина вярвам, че движението е за всички. To е лекарство, както и музиката, именно затова просто пускам любимия си сингъл, отивам на място, където се чувствам в безопасност и се оставям да бъда свободна и да се движа“, казва RAYE.

Новият генерален мениджър на H&M Move Henrik Kroon споделя: „Радвам се, че H&M Move може да вдъхнови хората по целия свят чрез партньорства с водещи световни артисти като RAYE. Музиката е дълбоко свързана с движението и това e смисъла на тази кампания.”

Сподели
Тагове

Препоръчваме:

Албумите на 2023 година

Ако четеш това, поздравления! Ти оцеля поредната ужасна година от нашето съвремие! За твой късмет, музиката продължава да е насреща, да ни обединява и...

Allie X – Girl With No Face

Още от първите секунди на “Weird World” интересът ни е спечелен. В аранжимента, вдигащ завесите на новия албум на Allie X, отекват нюанси на...

Jennifer Lopez – This Is Me… Now

Дали първият албум на Jennifer Lopez от десет години насам “This Is Me… Now” ще ви бъде интересен, зависи от това колко сте инвестирани...

Последни публикации

Подобни статии

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here