RAYE е новото лице на H&M

публикувано на

|

гледания

и

коментара

Британската певица RAYE обединява сили с H&M Move, за да представи колекция за новия сезон, която свързва света на спорта с модата. 

„Когато H&M Move се обърна към мен за това партньорство, се почувствах развълнувана, оценена и трогната. Замислих се колко важно е движението в живота ми и как всеки има нужда от него. Важно е да оценяваш и развиваш начина, по който се движиш“, казва RAYE.

В кампанията звездата пренася подготовката си за сцена на следващо ниво, тренирайки и танцувайки на инструменталната версия на нейния хит „Escapism“, докато е облечена в най-нoвата колекция на H&M Movе. Дръзко проектирани с подчертаващи тялото линии, моделите са съобразени с прочутата модна естетика на RAYE и изработени от плат с технологията DryMoveTM, за регулиране на влагата и допълнително поддържаща технология ShapeMoveTM.

„Наистина вярвам, че движението е за всички. To е лекарство, както и музиката, именно затова просто пускам любимия си сингъл, отивам на място, където се чувствам в безопасност и се оставям да бъда свободна и да се движа“, казва RAYE.

Новият генерален мениджър на H&M Move Henrik Kroon споделя: „Радвам се, че H&M Move може да вдъхнови хората по целия свят чрез партньорства с водещи световни артисти като RAYE. Музиката е дълбоко свързана с движението и това e смисъла на тази кампания.”

Сподели
Тагове

Препоръчваме:

Скенер: Pulp

Създадените през 1978 Pulp от Шефилд безспорно са легенди на британската рок сцена. Макар че първите им албуми не успяват да постигнат особен успех,...

Normani – DOPAMINE

По време на шестте си години във Fifth Harmony Normani често оставаше в сянка. Но когато през 2018 групата се разпадна, красавицата се превърна...

Албумите на 2023 година

Ако четеш това, поздравления! Ти оцеля поредната ужасна година от нашето съвремие! За твой късмет, музиката продължава да е насреща, да ни обединява и...

Последни публикации

Подобни статии

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here